Här kan du själv prova Tft

Tankefältterapi, TFT


Här kan du själv prova Tft med min hjälp. Jag utgår här ifrån den vanligaste algoritmen som hjälper på de flesta problem.

Du kan välj ut en traumatisk händelse, en fobi, en återkommande känsla eller smärta som du vill förändra. Fokusera på det du vill förändra under hela sessionen.

Det här är en Tft knackning du kan använda när du upplever smärta i kroppen.

Det här är en Tft meditation vars syfte är att lösa upp sorgen över vår upplevelse av att vara separerade från altet, känslan av ensamhet som de flesta av oss bär på. Detta är en ljudinspelning där jag berättar hur du ska knacka, är du osäker så titta på instruktionsfilmen eller börja med någon av filmerna.

I den här Tft meditationen får du chans att bearbeta de trauman som det innebär att födas hit på jorden. Här ligger fokus på upplevelsen i mammas mage, födelsen och närmsta tiden efter födelsen. Du kanske upplever att vissa saker i meditationen inte stämmer på dig, fokusera då  i stället på den känslan som faktiskt är närvarande just då.

Använd den här TFT meditationen när det är riktigt jobbigt, när det känns som allt går åt skogen allt är katastrof och det känns som hela livet håller på att rasa.